Om oss

Dekorlys er et enkeltmannsforetak eid av Ranveig Eide Langørgen og har verksted og kontor i Trondheim.

Jeg er utdannet formingslærer og har alltid interessert meg for kreative temaer. Tidligere var jeg lysstøper ved Nidaros Lysstøperi, før jeg startet for meg selv.

I starten hånddekorerte jeg lys med decoupage-teknikk og solgte på anerkjente messer og markeder. Nå er det personlige lys med unik og skreddersydd dekor som gjelder. Dekoren blir til i nært samarbeid med hver enkelt kunde - og alt er uforpliktende frem til du godkjenner dekoren. Du kan bruke bilder, dikt, vers, kloke ord, navn/dato og ikke minst vår spesialitet - ordsky! Til en ordsky samler du ord om den personen som skal ha lysene, og så lager vi en ordsky av ordene. Mer personlig blir det ikke!

Kvalitet og håndverk står høyt hos meg, og jeg er brennende opptatt av at du skal ha en god kundeopplevelse. Det starter med rålysene som støpes ved landets eldste lysstøperi, Kortmanns Lysfabrikk i Åsen i Trøndelag. Dekoren lages hos oss og påføres for hånd på ett og ett lys. Alltid med kvalitet for øye! Det er trygt å handle skreddersydde kvalitetslys av Dekorlys! Velkommen!